جمعه ۳۰ تير ۱۳۹۶,Jul 21 2017

گزارش تصویری/ کارگاه پخت زولبیا ماه مبارک رمضان در زرین دشت
آرشیو

با شهدا

share
- +

کد مطلب : 1549

گزارش تصویری/ کارگاه پخت زولبیا ماه مبارک رمضان در زرین دشت

تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۳۹۶
زولبیا و بامیه یکی از شیرینی‌های اصیل ایرانی است كه همه‌ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران طبخ می‌شود و در اغلب سفره‌های افطار جا دارد.

به گزارش زرنوشت؛ در ماه مبارک رمضان، زولبیا و بامیه به یکی از شیرینی های مورد علاقه روزه داران در این ایام تبدیل می شود.در ادامه تصاویری از تهیه این شیرینی در زرین دشت را مشاهده می نمایید.

با تشکر از برادران نوروزی

 

 




نظرات بینندگان زرنوشت
عضویت در خبرنامه

قوانین :
زرنوشت" نظراتی را كه حاوی توهین است، منتشر نمی كند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید .

نظر بینندگان

نام

ایمیل شما
نظــر